juli 03, 2018

Kurs i personlig och medial utveckling, del 1


I mitt första inlägg går jag ca två veckor tillbaka i tiden. Tillbaka till en helg på Hillesgården i Stidsvig, Klippan. Jag hade anmält mig till en kurs i personlig och medial utveckling. Kursledare var Pierre Hesselbrandt och Åsa Ljungdell. Vi var ett härligt gäng på 24 personer. Så mycket glädje, värme och vänskap som delades dessa dagarna från fredag eftermiddag till sen söndag eftermiddag.

All den stress och alla tankar jag har haft med mig under flera års tid blev som bortblåsta och jag åkte därifrån som den person jag är ämnad att vara. Med ny livslust och en känsla av att jag visste vilken väg jag skulle gå. En nystart med andra ord.

Den första veckan efter kursen hade jag så mycket av den nya energin kvar men sedan trängde vardagen på alltmer och jag kämpar för att hålla mig kvar i det nya. Tyvärr går det inte så bra som jag skulle vilja men jag kämpar på.

Kursen var fantastiskt bra och Hillesgården ett fantastiskt ställe att vistas på. Härlig natur och mycket god mat!

I höst kommer del 2 och jag hoppas att jag kommit in i den nya känslan igen.

Några länkar:
Pierre Hesselbrandt - www.allroundspirit.com
Åsa Ljungdell - www.levsmart.se
Hillesgården - www.hillesgarden.se

Är så tacksam för den nystart jag fick som gett mig möjlighet att få bort gamla tankar och stress och gett mig plats för nya tankar, nya livsmöjligeter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar